keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Arki...

Sainpas lisäiltyä vuoden alkupuoliskon merkinnät. Samalla pieni blogipäivitys oikealle. Hui miten paljon nahka-blogeja... Ei niistä nyt sen enempää, kunhan kurkin ja vähän haaveilen.

Likkojen kanssa normi-arkea. Tänään parin tunnin eksymismetsäilyt Nurmijärvellä, hyvä kun ehdittiin poika treeneistä hakea. Tuli myös kuuma! Voisko sittenkin tulla vielä kesä? Henkkoht en kaipaa mitään todellisia helteitä, en ainakaan ennen mökkilaiturille pääsyä. Koiratkin ulkoilevat tyytyväisinä melkein säässä kuin säässä. Nyt kun Enni uupuu niin sitä huomaa, että nämä kaksi ovat monessakin mielessä ihan Koiria. Ei Pinsereitä.

Susulla on vähän sellasia mummo-oireita. Luulee hetkittäin saavansa tehdä mitä tahansa ja mm. iltapala tulisi tarjoilla välittömästi päivän pitkän lenkin jälkeen. Ihan sama onko lenkki tehty neljältä päivällä. Ruoka kuuluu saada heti. Tänään meinas mennä oma kuppi nurin ja pärähdin mummelin omalle paikalleen portin taakse pariks tunniks...

Ruusan juoksut loppumassa, nämä olivatkin kovin pikaiset. Tänään se vähän jo tarjoili sivulletuloa ja temppuja (pari viikkoa pysytellyt omissa oloissaan). Jospa tähän viikkoon mahduttaisi vielä vähän tokoilua (ohjatut treenit kesätauolla) ja ensi viikkoon sitten agia.

Elokuussa on leiri! Oon melkein ylpeä, että saatiin näinkin ajoissa ilmoittautuminen auki (ihan totta, pahoittelut kun kesti): 


Voidaanko jo mennä lenkille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti