keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Marraskuussa mennään, huh!

Joopa. Se pentuaika meni niiiiiin vauhdilla. Elin jossain pentuhuumassa kesän ja osan syksyäkin. Ruusan ja Ranen rakkauslapset; Rauno & Selma olivat ja ovat yhä ihan mahtavia tyyppejä. Selmaa en ole nähnyt pariin kuukauteen, Rauno - oikeasti hienommin Jack - kutsui meidät vierailulle ja pääsin ihailemaan nuorta miestä kotioloissaan alkusyksystä. Mahtavissa kodeissa molemmat kakarat! Ei voi kuin toivoa hyvää elämää. <3

Ruusa oli huippumamma. Aivan kuin äitinsä. Ei mitään probleemia Espoossa, tuttu laumahan se siellä. Kävin vähintään joka toinen päivä visiitillä ja jotkut työpäivätkin tuli istuttua etänä pentutuoksuissa. Ihana aika oli ja meni. :) Aksailemassa käytiin kun tisseistä maito vähän hellitti ja Ruusan kotiutuessa - pennut 8 viikkoa - ei juuri tiineydestä enää ollut merkkejä. Naapuri kysäskin, että "missä toi pieni koira oli kun piha oli niin hiljanen?". 

Nyt on totuteltu arkeen, jota onkin pakko heti hehkuttaa: meidän lauma voi hyvin. Niin hyvin, ettei osata kyllä kukaan varoa yhtään koirien välejä tai kytätä tappeluja. Se vaan jäi sinne jonnekin. Vuoden sitä pahinta kai kesti, sitten Ruusassa muuttui joku - kasvoi aikuiseksi? - ja Ennin sutimiset eivät enää olleet mikään juttu. Aivan mahtavaa. Melkein itkettää kun muistan miettineeni kenet laitan pois, ei tätä kestä, väärin kaikkia kohtaan. Ja aika korjasi, niin kuin moni fiksu neuvoikin. Kiitos teille siitä.

Jospa tästä innostuis kirjottelemaan taas. Pian. Yritän. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti