lauantai 22. syyskuuta 2012

Ihana päivä
Rentouttava päivä. Välillä sateli, joten metsä oli kokoajan märkä, mutta se ei todellakaan häirinnyt meistä ketään. Lauma viipotteli siellä täällä ja itse kuvasin ja ihastelin luontoa. Kuuntelin hiljaisuutta, suunnittelin iltapalaa enkä suinkaan tulevaisuutta muuten. Elettiin päivä tässä.

Ruusan kanssa tottisteltiin vähän ja se oli samalla fiiliksellä kuin viime torstain agilitytreeneissä. "Mua ei nyt oikein kiinnosta sun jutut" - kiva asenne. ;D Oletan, että juoksuihin ei ole pitkä aika, sen verran vähän neiti on nameissa kiinni, hajut muualla houkuttaa enemmän. Myös sisätiloissa mennään jo toista viikkoa sellasella vähän vinkuvalla fiiliksellä, sekin yleensä viitannut juoksujen aloittelemiseen.

Susun kanssa treenailtiin paikalla olemista ja vastapainoks pidettiin vähän hauskaa vetoleikkien. On se hassu mimmi. <3 Harmittaa aina kun en oikein jaksa sen kanssa touhuta. Ilman kiireistä arkea jaksaisin enemmän, nyt tuntuu, että "koira-aika" menee helpoiten Ruusan kanssa uutta opetellessa. Toki Susu ja Enni tekee päivittäin jotain pientä, mutta Susua monesti morkkistelen. On tunne, että se osaisi vaikka mitä ja haluaisi tehdäkin, on vain omistajan laiskuutta...

Jospa ens kerralla ottaisin ihan oikeasti mökille ne jälkivehkeetkin mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti